Trobada anual de SECOT a l’Escola d’Hostaleria de Girona

Escrit el 06-03-2015. Publicat a Sense categoria assignada

Durant l’any 2014 SECOT ha realitzat 79 assessoraments que procedien de demandes fetes a través de la web de SECOT o de sol·licituds de les institucions amb les quals té signats convenis de col·laboració: l’Ajuntament de Girona, la Diputació de  Girona, el Consell Comarcal de la Selva, l’Institut Municipal de Promoció d’Olot i la Fundació Santander Emprendimiento per a tutories del programa YUZZ.

A part dels assessoraments, s’han fet xerrades de divulgació empresarial promogudes pel Consell Comarcal de la Selva i per a l’IMPO d’Olot. Durant el mes de març, SECOT comença el programa YUZZ, de joves amb idees, en el qual els seus membres participen per cinquè any consecutiu com a tutors del Pla d’Empresa que han de presentar els participants de Girona.

La trobada anual dels membres de SECOT va tenir lloc el passat 9 de febrer a l’Escola d’Hostaleria de Girona. Una vintena de membres de l’entitat van participar en la reunió. La trobada va comptar amb la presència de representants de totes les comarques gironines i membres de la Cambra de Comerç de Girona. SECOT-Voluntariat sènior d’assessorament empresarial- és una associació estatal sense ànim de lucre dedicada a tasques d’assessorament i foment de l’emprenedoria aprofitant l’experiència dels seniors que, a la fi de la seva carrera professional, volen aportar-la a la societat a la quan han servit des del seu àmbit laboral.  La delegació de SECOT de Girona està activa des de l’any 1989. Està ubicada a la Cambra de Comerç de  Girona i la formen 36 socis, la meitat dels quals es dediquen a les activitats d’assessorament de joves emprenedors, al diagnòstic de PIMES en dificultats i a la formació en temes econòmics i empresarials.

IMG-20150216-WA002

Trackback des del teu lloc web.

Desa un comentari